Tražite novi stan, ali ipak želite toplinu doma?

Naš zadatak je da hladne zidove stanova novogradnje pretvorimo upravo u vaš novi dom.

Telep je mirna gradska četvrt locirana u zapadnom delu Novog Sada. Iako je njegova arhitektonska struktura nekada podrazumevala kućice na periferiji grada, naglo širenje i urbanizacija grada vremenom su po tom pitanju doneli velike promene. Nekadašnjom periferijom danas dominira veliki bulevar bogat raznim sadržajima (kafići, igraonice, parkovi, marketi itd...), ali , uprkos tome, čari povučenog i mirnog života koje su nekada karakterisale Telep sačuvane su u ušuškanim sporednim ulicama. Tišina periferije nikada nije bila bliža urbanom gradskom životu.

Naš tim sačinjen od vrhunskih stručnjaka zajedno radi na projektu dve urbane vile (3 + 4 stana) na uglu Rakovačke i Ulice Braće Miladinov. Ova lokacija nalazi se u neposrednoj blizini Osnovne škole “Jožef Atila”, a monotoniju zagušljivog gradskog života osvežava Dunav – reka koja mnogim Novosađanima donosi posebnu radost u vrelim letnjim danima, a do koje iz vašeg novog stana možete stići laganom šetnjom za svega nekoliko minuta.


Objekat je projektovan u sistemu skeletne AB kostrukcije sa armiranobetonskim seizmičkim platnima za ukrućenje i međuspratnim AB tavanicama debljine 20cm. Objekat je fundiran sa armiranobetnoskim trakastim temeljima. Spoljni zidovi sastoje se od termobloka d = 20cm i termoizolacije, u sistemu   “demit ” fasade d = 10cm i u jednom delu objekta je fasadna cigla.

Spoljna PVC stolarija je šestokomorna proizvođača “TROCAL 76 mm MD”, sa aluminijumskom oblogom u sivoj atracit boji i aluminijumskim roletnama. Svi stanovi su opremljeni podnim grejanjem, pri čemu svaki stan ima svoj kotao na gas. Ulazna vrata su sigurnosna, od metalne konstrukcije, opremljena sigurnosnom bravom “Securemma” sa 9 tačaka zaključavanja. Završna obrada ulaznih vrata je medijapan, furniran prirodnim hrastom. Sobna vrata su od furniranog medijapana.

Sva kupatila imaju ugradne vodokotliće proizvođača "GEBERIT", tuš baterije, slavine i mešači su iz programa "GROHE", dok je keramika iz uvoza. 


PONUDA STANOVA

Rakovačka 12 - Stan broj 1

Četvorosoban
Površina: 89.73 m2
PRODAT

Braće Miladinov bb - Stan broj 1

Trosoban
Površina: 59.43 m2
PRODAT

Braće Miladinov bb - Stan broj 2

Trosoban
Površina: 65.87 m2
PRODAT

Rakovačka 12 - Stan broj 2

Četvorosoban
Površina: 74.61 m2
PRODAT

Rakovačka 12 - Stan broj 3

Četvorosoban
Površina: 87.18 m2
PRODAT

Braće Miladinov bb - Stan broj 3

Trosoban
Površina: 67.98 m2
PRODAT

Četvorosoban
Površina: 110.10 m2
PRODAT